HangHír

Bemutatkozás

A www.hanghir.hu honlapot, az EQAUDIO HUNGARY KFTüzemelteti. Az oldal célja a cég által forgalmazott hangtechnikai termékek bemutatása és népszerűsítése. Cikkeink elsődlegesen a képviselt márkák termékeiről szólnak, de szívesen írunk általános szakmai cikkeket, vagy bemutatókat olyan termékekről is amelyeket nem közvetlenül mi forgalmazunk, de figyelemre méltónak találunk. Abban az esetben, ha tetszik a honlap tartalma, vagy esetleg bármilyen egyéb észrevételed van, oszd meg velünk a elérhetőségeinken.


Impresszum

Kiadó: EQAUDIO HUNGARY KFT. – www.eqaudio.hu
Felelős szerkesztő: A Kft. ügyvezetője.
Telefon: +36 20 241-8424
Email: info@eqaudio.hu
*Adatvédelmi nyilatkozat


Szerzői jogok:

HangHír Online Impresszum - Creative Commons Licenc
A szerzők  HangHír Online Hangtechnikai Magazin című műve a Creative Commons Nevezd meg! – Ne add el! – Így add tovább! 4.0 Nemzetközi Licenc védelme alatt áll.

Az oldal tartalmát változtatások nélkül szabadon megoszthatod és használhatod. Az oldalon megjelenő írások kereskedelmi célzattal nem adhatok tovább. A felhasználás feltételeinek részleteit a Creative Commons 4.0 Nemzetközi Licenc tartalmazza.

Kivételek:
A honlap néhány részére nem érvényes a fentebbi licenc:

a.) Harmadik féltől származó információk, mint pl. termékleírások, gyári specifikációk, egyes bemutató videók, hanganyagok az eredeti tulajdonos birtokában vannak és a HangHír Online Magazin továbbtájékoztatás céljából, az eredetivel megegyező tartalommal, magyar nyelvre fordítva továbbközli azokat. Az esetleges tévedés joga fenntartva.
b.) A cikkeknél felhasznált fotók esetében mindig megjelöljük a forrást. A felhasznált képek a forrásként megjelölt tulajdonos birtokát képviselik. Azokat csak a továbbtájékoztatás érdekében használja fel a HangHír Online Magazin honlapja.
c.) A honlapon közzétett márkanevek, logók, (kivéve a HangHír Online és változatai, amelyek az ötletgazda szellemi termékei) és termék típus megjelölések az eredeti jogtulajdonosok birtokában vannak. Azokat csak a továbbtájékoztatás érdekében használja fel a HangHír Online Magazin honlapja.